Keva rakennuttaa yli sata vuokra-asuntoa Vantaalle

a48abcdf9a672f8e_800x800ar

Keva ja NCC Rakennus Oy allekirjoittivat tiistaina 30.6.2015 urakkasopimuksen 108 vuokra-asunnon rakentamisesta Vantaan Viertolaan osoitteeseen Osmankäämintie 5.

Viertolaan valmistuu kolme rakennusta, joihin tulee vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja. Huoneistojakauma on monipuolinen yksiöistä tilaviin perheasuntoihin. Huoneistojen suunnittelun lähtökohtana ovat hyvä toiminnallisuus sekä laadukkaat keittiöt ja kylpyhuoneet. Lisäksi huoneistoihin kuuluu tilavat lasitetut parvekkeet. Kohteeseen rakennetaan 61 autopaikkaa, ja niistä hieman yli puolet sijaitsee autohallissa ja loput piha-alueella.

Tontilla tällä hetkellä sijaitseva hallirakennus puretaan tämän kesän kuluessa, ja uudisrakentaminen käynnistyy syyskuun 2015 alussa. Asunnot valmistuvat vaiheittain helmikuun 2017 loppuun mennessä.

– Kevan tavoitteena on lisätä pääkaupunkiseudulla omistukseensa laadukkaita vuokra-asuntoja, jotka ovat hyvien palveluiden ja joukkoliikenneyhteyksien lähettyvillä. Viertolan asuntohanke sopii hyvin tähän tavoitteeseen, toteaa rakennuttajapäällikkö Jari Toikka Kevasta.

– On hienoa syventää aiemmin toimitilarakentamisen puolella tehtyä yhteistyötä Kevan kanssa näin merkittävässä hankkeessa, toteaa yksikön johtaja Ilkka Leskelä NCC Rakennus Oy:stä.