Kehäradan Leinelään uusia vuokra-asuntoja

b369f620-e880-42b3-b4fc-29aab9594f29

Leinelänkaari 13:sta valmistuu 64 Lumo-kotia luonnonläheiseen Leinelään keskelle Vantaata.

Leinelänkaaren kahden kuusikerroksisen talon asunnot ovat kompakteista yksiöistä tilaviin perheasuntoihin. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa oma sauna tai vaatehuone. Asuntojen lattiat ovat kodikasta tammilaminaattia ja seinät on maalattu valkoisiksi. Vaaleasävyisissä keittiöissä on varusteena muun muassa keraaminen liesi ja astianpesukone. Laatoitetuissa kylpyhuoneissa on lattialämmitys.

Asukkaiden yhteiskäytössä on monipuoliset yhteistilat kuten pesula ja kuivaushuoneet, parvekkeellinen saunaosasto sekä lastenvaunu- ja muita varastotiloja. Lämpötolpalliset 45 autopaikkaa sijaitsevat saman korttelin pysäköintitalossa.

Uudet kodit sijaitsevat vain muutaman sadan metrin päässä Leinelän juna-asemalta. Leinelässä on oma päiväkoti ja lähin koulu noin kilometrin päässä Ilolassa. Lähimpään kauppaan ja ostoskeskukseen on matkaa kilometrin verran. Alue sijaitsee laajojen puistoalueiden ja kaupunkimetsien vieressä. Viihtyisässä Leinelässä on kaartuvia katuja sekä ympäristötaidetta asukkaiden iloksi.

Lumo-asukkaiden etuja ovat muun muassa vuokraan sisältyvä nopea laajakaista ja vesimaksu, ja lemmikit ovat tervetulleita. Lisäksi järjestämme erilaisia asukastapahtumia ja tarjoamme lukuisia etuja yhteistyökumppaneiltamme

Leinelänkaari 13 uusiin koteihin päästään muuttamaan arviolta 1.4.2016.