Jyväskylän Aittorinteeseen valmistuu 44 Lumo-vuokra-asuntoa

Runkotie 5 C:n uudet Lumo-vuokrakodit valmistuvat 18.12.2015, jolloin asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin kotehin sopivasti jouluksi.

Runkotie 5 C:n hissillisessä talossa on 44 toimivaa kotia. Asunnot ovat käteväpohjaisia yksiöitä, kaksioita ja saunallisia tai ilman saunaa olevia kolmioita. Lähes jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke. Pienemmissä yksiöissä on ranskalainen parveke.

Asuntojen yleisilme on raikkaan vaalea. Kalusteet ovat valkoiset ja lattia ovat harmaata laminaattia. Keittiöiden kalustukseen kuuluu astianpesukone, jääkaappi-pakastin sekä keraaminen liesi. Kylpyhuoneessa on hiekan sävyinen lattialaatta ja valkoisia seiniä elävöittää harmaa tehostelaatta.

Talon pihalla on viihtyisä ja suojainen oleskelu- ja leikkipiha. Autoilijoille on pistokkeellisia autopaikkoja tontilla. Aittorinteeltä on hyvät yhteydet joko Seppälän tai keskustan palveluihin.

Lumo-vuokra-asunnot tarjoavat asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Vuokraan sisältyy nopea laajakaista, vesimaksu ja myös lemmikit ovat tervetulleita. Asukkailla on mahdollisuus osallistua erilaisiin asukastapahtumiin ja saada lukuisia etuja yhteistyökumppaneilta.