Hulppeaa ekologisuutta – Rakennusvarma rakentaa KymiRingille ekologisia luksusasuntoja

kymiring_lintu

Rakennusvarma Oy rakentaa KymiRingille ekologisesta suomalaisesta puusta vapaa-ajan luksusasuntoja. Racing Lodge – ja Racing Chalet -huoneistot rakennetaan kemikaalivapaasta ja hengittävästä Varma Luonnonpuusta. Huoneistojen vastikkeeseen kuuluu myös KymiRingin käyttöoikeus.

Rakennusvarma rakentaa Iittiin valmistuvan KymiRingin viereen 60 luksusasuntoa ekologisesta puusta. Erikoisuutena vastikkeisiin kuuluu käyttöoikeus radalle, mikä varmasti houkuttelee alan harrastajia.

─ Erottaudumme huoneistoissa niiden laadulla, varustelutasolla ja ekologisuudella. Racing Lodget sopivat hyvin tyyliltään myös KymiRingin ympäristön suomalaiseen metsämaisemaan ja korostavat suomalaista, modernia puurakennusosaamista, Rakennusvarman toimitusjohtaja Petri Vuokila toteaa.

Asunnot tulevat olemaan kaksi- ja kolmikerroksisia ja niissä kaikissa on parvekkeet. Kaikki Racing Lodge -huoneistot on varustettu omalla lasiseinäisellä autotallilla ja esteettömällä näkymällä pääradalle. Racing Chalet-huoneistojen omistajat voivat puolestaan hyödyntää vapaa-ajan autoilleen KymiRingille rakennettavaa robottipysäköintihallia.

KymiRingissä järjestetään jo vuonna 2019 ensimmäinen MotoGp-osakilpailu. Radalla tullaan näkemään myös paljon muita kansainvälisiä osakilpailuja eri moottoriurheilusarjoissa. Petri Vuokilan mukaan yritys pääsee samalla esittelemään suomalaista puurakentamista maailmalle.

─ Asuntojen rakentaminen ja myyminen on meille loistava tilaisuus, ja samalla uudelle ja ekologiselle Varma Luonnonpuu -massiivipuuelementillemme hieno näyteikkuna maailmalle markkinointia ajatellen, Vuokila summaa.

Kansainvälisiä ostajia

Uudella aluevaltauksella Rakennusvarma tavoittelee kansainvälisiä ostajia, mutta myös suomalaisia yrityksiä, yksityishenkilöitä ja perheitä.

─ Asiakaskunta löytyy sekä Suomesta että ulkomailta. Suomalaiset kansainväliset yritykset ovat luonnollinen kohderyhmä Racing Lodgeille ja Chalet:lle edustuskäyttöön ja kansainvälisten vieraiden isännöintiin. Lisäksi Suomesta löytyy paljon moottoriurheilusta kiinnostuneita yksityishenkilöitä, joita laadukas vapaa-ajan asuminen ja eksklusiivinen radankäyttöoikeus kiinnostavat, Petri Vuokila kertoo.

Vuokilan mukaan Rakennusvarma haluaa olla mukana kehittämässä KymiRingistä Pohjois-Euroopan suurinta ja kattavinta moottoriurheiluun keskittyvää elämyskeskusta.

─ KymiRingistä muodostuu koko perheen elämyskeidas ja me haluamme osaltamme olla mukana kehittämässä kasvavaa tapahtumapaikkaa, Vuokila lisää.

Itsekin voimakkaassa kasvussa oleva Rakennusvarma Oy on tänä vuonna panostanut ekologiseen puurakentamiseen. Yritys on juuri avannut uuden tuotantolaitoksen Loviisaan, jossa myös KymiRingin läheisyyteen rakentuvien huviloiden ja asuntojen Varma Luonnonpuu -massiivipuuelementit valmistetaan. Luonnollisesti hengittävän ja eristävän Varma Luonnonpuun avulla voidaan taata terveellinen sisäilma kaikkiin rakennuksiin ja asuntoihin. Varma Luonnonpuun tarina on ekologinen aina metsänhoidosta ja elementtien tuotannosta rakentamiseen.

─ Haluamme tarjota ekologisen ja helpon vaihtoehdon puurakentamiseen. Elementit ja moduulit rakennetaan Loviisan tuotantolaitoksella täysin valmiiksi, Petri Vuokila toteaa.

KymiRingille valmistuvat asunnot ovat taloyhtiömuotoisia ja niiden rakentaminen alkaa loppukesästä.