HTJ osti turkulaisen A. Suikkari Oy:n

Rakennuttajatoimisto HTJ Oy on 10.11.2014 solmitulla osakekaupalla ostanut turkulaisen A. Suikkari Oy:n osakekannan Ari Suikkarilta ja Toni Pöntiseltä. A. Suikkari Oy on rakennusalan konsulttitoimisto, jonka toimialaan kuuluvat talonrakennus- ja infrahankkeitten projektinjohto ja rakennuttaminen, alan asiantuntijatehtävät ja työmaavalvonta. Yhtiön toimitilat sijaitsevat Kaarinassa ja pääasiallinen toiminta-alue on Varsinais-Suomi, Satakunta ja Itäinen Uusimaa. Työsuhteisia henkilöitä on tällä hetkellä kuusi.

A. Suikkari Oy tunnetaan osaavana asiakasprojektiensa hoitajana ja sen henkilöstöllä on laaja kokemus teollisuus-, liike- ja toimitilarakennusten sekä korjaus- ja erikoiskohteiden rakennuttamisesta. Tehdyllä kaupalla ei ole vaikutusta A. Suikkari Oy:n henkilöstöön eikä yhteystietoihin. A. Suikkari Oy jatkaa toimintaansa HTJ:n tytäryhtiönä omalla nimellään ja Ari Suikkari toimitusjohtajana.

Rakennuttajatoimisto HTJ Oy on rakennuttamista, työmaavalvontaa, projektinjohtopalvelua, projekti- ja kiinteistökehitystä, energia- ja ympäristökonsultointia sekä muuta alaan liittyviä konsultti- ja edunvalvontapalveluita suorittava rakennuttajatoimisto. HTJ:n laskutusennuste vuodelle 2014 on 11 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on lähes 100 henkilöä. Rakennuttajatoimisto HTJ:n päätoimipaikka sijaitsee Vantaalla ja aluetoimistot Hämeenlinnassa sekä Tampereella.

”Tehty yrityskauppa perustuu HTJ:n strategiaan laajentua valtakunnallisesti ja Turun talousalue katsottiin tässä kohdin perustelluksi. Tarkoituksenamme on laajentaa toimintaamme ja tulla myös Turun talousalueella merkittäväksi alan toimijaksi hyödyntämällä HTJ:n valtakunnallista asiakasverkostoa. Lähdemme HTJ:n leveillä hartioilla ja resursseilla hakemaan uusia toimeksiantoja Turusta ja koko Länsi-Suomesta” kertoo toimitusjohtaja Martti Reijonen.