Hartela rakentaa Hangon Tehtaanniemen asuinrakennukset

Regatta Resorts Oy on allekirjoittanut Hangon Tehtaanniemeen sijoitettavan span urakkasopimuksen hankolaisen VN Bygg AB/ LU Rakennus Oy:n kanssa. Rakennustyöt on tarkoitus aloittaa heti kun rakennusluvan muutoslupa on saanut lainvoiman eli todennäköisimmin tulevan syyskesän aikana. Urakkamuoto on KVR ja rakennusaika on 12 kuukautta. Kylpylän muutoslupahakemus hyväksyttiin Hangon kaupungin ympäristölautakunnassa syyskuussa 2014 ja siitä tehtiin kaksi valitusta Helsingin hallinto-oikeudelle. Hallinto-oikeuden päätös asiassa tullee kesä- tai elokuussa.

Span osakkeiden varaustilanne on hyvä, 200 osakkeesta on varattu jo yli puolet, viimeisten osakkeiden varauksesta pyritään sopimaan viimeistään tulevan heinäkuun aikana. Yksi osake maksaa 12.500 euroa ja se oikeuttaa kahden henkilön rajoittamattomaan sisäänpääsyyn läpi vuoden. Spa on varattu 1.6.-30.8. vain hotelli Regatan asukkaiden ja osakkaiden käyttöön.

Korkeatasoisen kylpylän kokonaisala on yli 2000m2 sisältäen kolme saunaa, 2 allasta, jooga- ja pilatestilat, kuntosalin ja kahvion. Kylpylässä on myös iso kesäterassialue.