Forentia käynnistää Kempeleessä kaksi liiketilahanketta

2016-08-23 15_29_36-Forentia käynnistää Kempeleessä kaksi liiketilahanketta - Kempeleen kunta

Kiinteistösijoitus ja -rakennuttajayritys Forentia Oy ja Kempeleen kunta allekirjoittivat 18.8. sopimukset kahdesta yritystontista. Toisellle tontille yhtiö rakennuttaa Zatelliittiin uudet liiketilat valtakunnalliselle maatalousalan kaupalle NHK Group:ille. Tiloihin tulee myynti- ja toimistotilojen lisäksi huolto- ja varastotilat. Rakentaminen on tarkoitus aloittaa vielä tälle syksyä ja tilat valmistuvat alkuvuodesta 2017.

Samanaikaisesti yritys käynnistää liiketilahankkeen myös Paiturin alueelle ns. vanhan nelostien varteen. Sinne rakennetaan uudet valoisat myynti- ja pesutilat autokauppatoimintaan Vaihturi Oy:lle sekä toimistotilat Lakeuden Matkat Oy:lle, joka omistaa mm. matkanjärjestäjä Easyloman ja Triawel -nettimatkatoimiston.

Hankkeet tuovat Kempeleeseen 25-40 työpaikalle ajan vaatimuksia vastaavat toimitilat.

”Ajanmukaisten liiketilojemme kysyntä Oulussa ja Kempeleessä näkyvillä ja liikenteellisesti hyvillä liikepaikoilla on ollut taantuman aikanakin hyvä. Viimeisen vuoden aikana kysyntä on edelleen lisääntynyt ja sen rohkaisemana olemme nyt liikkeellä. Kempeleen kunnan ja tässä tapauksessa erityisesti elinkeinopäällikkö Miia Marjasen positiivinen ja aktiivinen ote kannusti osaltaan etenemään”, toteaa Forentia Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Tahkola.

”Kunta tervehtii suurella ilolla Forentia Oy:n merkittäviä investointipäätöksiä. Ne sopivat erinomaisesti Kempeleen monipuoliseen yrityskantaan, lisäävät Kempeleen työpaikkavarantoa ja vahvistavat Kempeleen dynaamista, kehittyvää ja vahvaa asemaa laadukkaana yritysten sijoittumisalueena”, toteaa kunnanjohtaja Tuomas Lohi.