Eteralla ja Hausia Oy:llä on rakenteilla asuntoja Espoon Olariin

olarin-capella

Eläkevakuutusyhtiö Eteralla on rakenteilla 84 asuntoa Espoon Olariin. Eteran omistamat asunnot valmistuvat huhtikuussa 2017.

Eteralla on rakenteilla yhteensä 84 vuokra-asuntoa Espoon Olariin. Osoitteessa Kuunkehrä 6 on juuri vietetty Asunto Oy Olarin Oktaavin harjannostajaisia. Koko alueelle tulee kolme asunto-osakeyhtiötä.

As Oy Espoon Oktaavi, As Oy Espoon Capella ja As Oy Espoon Festivo. Capella ja Festivo ovat Hausian vapaarahoitteista asuntotuotantoa.

Kohteen kehittäjänä ja pääurakoitsijana toimii Hausia Oy. Suunnittelijana toimii Tengbom Eriksson Arkkitehdit Oy. As Oy Espoon Oktaavin asunnot valmistuvat huhtikuussa 2017, ja niitä vuokraa Ovenia Oy.

”Hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden lähellä sijaitseville vuokra-asunnoille on hyvin kysyntää, ja eläkeyhtiölle asunnot ovat turvallisia sijoituskohteita”, Eteran kiinteistöjohtaja Timo Sotavalta sanoo. ”Vuokra-asuntokohteet ovat tärkeä osa Eteran reaalisijoituksia.”

Etera sijoittaa aktiivisesti Suomeen. Eteran 5,8 miljardin euron sijoitusomaisuudesta noin 40 prosenttia on Suomessa. Etera sijoittaa kotimarkkinoille erityisesti reaalisijoitusten ja yrityssijoitusten kautta. Kiinteistösijoituksissaan Etera edistää energiatehokasta ja ympäristövastuullista rakennuttamista.

”Koko korttelialueelle rakennetaan 168 asuntoa, joista n. 85 % on jo myyty Hausian toimesta. Koko alue valmistuu syksyllä 2017”, Hausian toimitusjohtaja Kari Kiviluoma kertoo.