ENSIMMÄISET SATO STUDIOKODIT RAKENTEILLE: Vantaan Martinlaaksoon nousevaan taloon suunnitteilla uudenlainen palvelukonsepti

105137

Ensimmäinen pääkaupunkiseudun edullisten asuntojen voimakkaaseen kysyntään vastaava SATO StudioKoti -talo lähtee rakenteille Vantaan Martinlaaksoon elokuussa.

Loppuvuodesta 2017 valmistuvassa talossa on 68 valoisaa ja ilmavaa, pienellä parvekkeella, isoilla ikkunoilla ja monipuolisesti fiksuilla säilytysratkaisuilla varustettua kompaktia kotia. Neliöitä SATO StudioKodeissa on 15,5 + 6 (parvi), ja pilottikohteen asuntojen vuokra tulee olemaan 500 euroa kuussa.

Asuntojen toimivuuden lisäksi SATO StudioKoti -konseptissa on panostettu yhteisiin tiloihin. Nyt rakenteille lähtevän talon pohjakerrokseen on tulossa viihtyisä kaikkien asukkaiden olohuone ja pesula. Talon ylimpään kerrokseen valmistuu saunaosasto, takkahuone ja terassialue.

Investointipäällikkö Miikka Karjaluoto SATOsta:

– On todella hienoa, että pitkän suunnittelu- ja valmisteluvaiheen jälkeen pääsemme aloittamaan ensimmäisen SATO StudioKoti -talon rakentamisen. On ollut innostavaa nähdä, kuinka paljon kiinnostusta hankkeeseen on kohdistunut ja kuinka se on synnyttänyt keskustelua kohtuuhintaisten ratkaisujen löytämisen tarpeesta.

– Innostus SATO StudioKodin ympärillä on kannustanut meitä jatkokehittämään konseptia myös asumiseen liittyvien palvelujen osalta. Tavoitteenamme on ottaa tulevia asukkaita mukaan ideoimaan, minkälaista elämä StudioKoti -talossa parhaimmillaan on.

– StudioKodin herättämän kiinnostuksen ja kyselyiden perusteella asukkaiden ikäjakauma tulee olemaan laaja ja se lupaa monipuolista meininkiä myös talon yhteisten tilojen hyödyntämiseen.

SATO StudioKotien vuokraus alkaa lähempänä talon valmistumista, mutta uusista palveluista kerromme lisää jo tulevana syksynä.

Lue lisää SATO StudioKodista: www.sato.fi/studiokoti