EMC Talotekniikka ja SOL Palvelut yhteistyöhön

EMC Talotekniikka ja monipalveluyritys SOL Palvelut ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Kumppanuuden myötä yritykset tarjoavat asiakkailleen entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua.

Yhteistyön tavoitteena on tuottaa molempien yritysten asiakkaille konkreettista lisäarvoa kiinteistön huollossa.

­ – Missiomme on vahvistaa palveluillamme asiakkaidemme yrityskuvaa. Palvelumme helpottavat asiakkaan arkea ja ovat kokonaiskustannuksiltaan markkinoiden kustannustehokkaimmat. EMC Talotekniikka tunnetaan markkinoilla laadukkaana urakoitsijana. Yhteistyöstä käytyjen keskustelujen jälkeen tuntui luontevalta viedä ajatukset käytäntöön, kertoo SOL Palveluiden palvelujohtaja Lauri Leppä.

EMC Talotekniikalla yhteistyön voimaan uskotaan vahvasti. EMC Talotekniikka tuo mukanaan vahvan osaamisen kiinteistötekniikassa ja energiatehokkuudessa urakoinnin lisäksi, kun taas SOL Palvelut muun muassa kiinteistöjen valvonnan laajenemisen ympäri vuorokautiseksi vuoden jokaisena päivänä.

– Jaamme SOL Palveluiden kanssa yhteiset arvot. Yhteistyö asiakkaamme eduksi on siten meille luonteva valinta. Olemme molemmat olemassa vain asiakastamme varten, toteaa EMC Talotekniikka Oy:n Teknisten Palveluiden liiketoimintajohtaja Petri Bemeleit.

SOL Palvelut on suomalainen perheyhtiö, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Venäjällä.