DSV rakentaa jättimäisen logistiikkakeskuksen Vantaalle

new-fi-hq-nettiin

Maailman neljänneksi suurin logistiikkayritys DSV investoi tulevaisuuteen ja kasvuun rakentamalla nykyaikaisen logistiikkakeskuksen Vantaan Hakkilaan. Alan viimeisintä tekniikkaa edustava varasto-, terminaali- ja toimistokompleksi tulee käsittämään yhteensä 57 000 neliötä, ja siellä tulee työskentelemään lähes 500 työntekijää.

Logistiikkakeskukseen tulee yli 50 000 neliötä varasto- ja terminaalitilaa sekä 4000 neliötä modernia toimistotilaa. Rakennuksen on määrä valmistua vuoden 2018 aikana, ja siitä tulee kaikkien Suomen DSV-yhtiöiden eli DSV Roadin, DSV Air & Sean sekä DSV Solutionsin pääkonttori.

Etsimme tonttia, joka olisi logistisesti keskeisellä paikalla. Rakennus nousee Lahden moottoritien varteen Kehä III:n välittömään läheisyyteen, josta on erinomaiset yhteydet Vuosaaren satamaan ja Helsinki-Vantaan lentokentälle, Suomen DSV Air & Sea Oy:n toimitusjohtaja Daniel Wikman sanoo.

Uudet tilat lisäävät DSV-yhtiöiden kapasiteettia, tehokkuutta ja mahdollisuuksia tarjota kokonaisvaltaisia, räätälöityjä logistiikkapalveluja One DSV -ajattelumallin mukaisesti. Toimintojen keskittäminen yhteen paikkaan luo kaikkien DSV-yhtiöiden toiminnoille erinomaiset jousto- ja skaalautumismahdollisuudet.

Olemme kasvattaneet markkinaosuuttamme ja pitäneet tuloskuntoamme yllä, vaikka logistiikkamarkkinat ovat suhdanteista johtuen kaiken kaikkiaan Suomessa hieman hiipuneet. Uudishankkeen myötä saamme mahdollisuuden kehittää ja parantaa toimintaa sekä palvella asiakkaitamme vieläkin paremmin. Tämä vahvistaa uskoa tulevaan, DSV Road Oy:n toimitusjohtaja

Björn Andler painottaa.

Uusi, moderni moniasiakkuusvarasto tukee erinomaisesti kasvustrategiaamme. Kun varastointi ja siihen liittyvät lisäarvopalvelut sekä terminaalitoiminnot sijaitsevat samalla alueella, mahdollistaa se operatiivisten toimintojen yhdistämisen, resurssien tehokkaamman hyödyntämisen sekä läpimeno-aikojen nopeuttamisen. Lisääntyvä ja muunneltavissa oleva kapasiteetti, ajanmukainen teknologia ja automaatio tekevät toiminnoistamme varmasti entistä kilpailukykyisempiä ja laadukkaampia, toimitusjohtaja Jan Magnus Nordberg DSV Solutions Oy:stä uskoo.