Destian Reijo Pelkonen Vuoden panostaja

ab0f269ccc7b0df0_800x800ar

Destian Reijo Pelkonen Vuoden Panostaja 2016

Vuoden panostaja -titteli on jaettu jälleen Louhinta- ja kalliotekniikan päivillä Helsingissä.

– Olemme jo yhdentoista vuoden ajan palkinneet Vuoden panostaja -tittelillä jonkun alalla toimivan osaajan hänen kollegoidensa ehdotusten perusteella. Tänä vuonna saimme lähes kaksikymmentä ehdotusta. Valinnan tekevä raati tykästyi erityisesti Pelkosesta kertovissa perusteluissa siihen, että hän todella vaikuttaa tittelin arvoiselta osaajalta, jonka esimerkillinen toiminta toimii mallina myös alan tuleville osaajille, kommentoi palkinnon sponsoroivan Oy Forcit AB:n Explosives Finland -yksikön myynti- ja palvelujohtajaJanne Järvinen .

Perusteluissa kiiteltiin muun muassa Pelkosen osaamista niin avo- kuin maanalaisissa louhinnoissa, vaativissa kasvukeskuslouhinnoissa sekä herkkien laitteiden läheisyydessä panostamisesta että suunnittelutyöstä. Lisäksi todettiin Pelkosen olevan pidetty työtoveri ja yhteistyökumppani, joka on toiminut kannustavana oppi-isänä myös monille nuorille panostajan aluille.

Tieto valinnasta tuli parhaillaan Destian Pohjoisbaanan ja Finavian työmailla työskentelevälle Reijo Pelkoselle täytenä yllätyksenä.

– Tämä tunnustus on alalla hyvin tunnettu, joten totta kai olen otettu tästä saamasta kunniasta, varsinkaan kun en edes tiennyt olevani ehdolla! Toisin kuin saattaisi ajatella, panostajan työ vaatii suunnittelua ja tarkkuutta, ja tämä pitää työnteon mielenkiintoisena. Jokainen päivä on uusi päivä, vaikka sitten työskentelisi samalla työmaalla; koskaan ei voi tietää, mitä eteen tulee. Olen viihtynyt alalla ja nyt Destialla jo 12 vuotta, ja tänä aikana on tullut koettua kaikenlaisia työmaita ja työtovereita, joten mukava kuulla, että olen onnistunut tekemään positiivisen vaikutuksen, iloitsee palkittu Reijo Pelkonen .