Delete ostaa ruotsalaisen Demcomin ja kasvaa alansa suurimmaksi Pohjoismaissa

Delete ostaa ruotsalaiset purku- ja saneerausyhtiöt Demcom Demolition AB:n ja Demcom Machine AB:n. Kaupan myötä Deletestä tulee yksi Pohjoismaiden johtavista teollisuuspuhdistuksen ja purkupalveluiden tarjoajista 170 miljoonan pro forma -liikevaihdolla ja yli 800 ammattilaisen henkilöstöllä. – Yritysosto on meille erittäin tärkeä, sillä sen myötä Delete on paitsi Suomen suurin, nyt myös Ruotsin suurin teollisuuspuhdistus- ja purkuyritys. Kaupan myötä meillä on resurssit tuottaa purkupalveluja myös muualla Euroopassa, sanoo Delete-konsernin toimitusjohtaja Jussi Niemelä.

Delete haluaa olla ensisijainen valinta ympäristöpalveluiden tuottajaksi Pohjoismaissa.
– Demcomin kattavan asiantuntemuksen ja referenssien sekä Deleten laajan purkuammattitaidon ansiosta pääsemme ratkaisevasti lähemmäksi tätä tavoitetta. Demcom tuo meille myös lisäosaamista teknisesti vaativiin purkuprojekteihin. Työskentelemme vaativissa työympäristöissä ja siksi korkeat laatuvaatimukset työturvallisuudessa ja ympäristöasioissa ovat meille asian numero yksi, jatkaa Niemelä.

Ruotsissa maanlaajuisesti toimivan Demcomin päätoimipaikka sijaitsee Örebrossa. Yritys toi kaupan myötä Deleteen viitisenkymmentä uutta työntekijää ja 18 miljoonaa euroa liikevaihtoa.

– Delete kanssa olemme täydellinen kokonaisuus ja kauppa avaa meille uusia, yhteisiä mahdollisuuksia alalla, sanoo Demcomin toimitusjohtaja Kim Dahl.