Delete ostaa Puhtaanapito J. Kuisma Oy:n ja vahvistaa asemaansa teollisuuden prosessipuhdistuksessa

Delete on yksi Pohjoismaiden johtavista ympäristöpalveluyrityksistä, joka palvelee eri teollisuudenaloja, kiinteistöjä ja rakentamista. Nyt Delete vahvistaa läsnäoloaan suomalaisen teollisuuden puhtaanapidon osaajana ostamalla eteläkarjalaisen Puhtaanapito J. Kuisma Oy:n. Kaupan myötä Deleten asema valtakunnallisena teollisuuden prosessipuhdistuspalveluiden kokonaisvaltaisena toimittajana vahvistuu entisestään.

– Olemme ylpeitä siitä, että Puhtaanapito J. Kuisma on nyt osa Deleteä – se vahvistaa asemiamme entisestään. Kauppa yhdistää Kuisman pitkäaikaiset asiakassuhteet ja Deleten laajan henkilöstö- ja kalustokapasiteetin. Voimme siis tarjota jatkossa molempien yritysten asiakkaille varsin kokonaisvaltaisesti prosessipuhdistustyöt yksittäisistä töistä aina vuotuisiin huoltoseisokkeihin, tiivistää Deleten Teollisuus- ja Kiinteistöpalveluiden liiketoimintajohtaja Tommi Kajasoja.

– Me Kuismalla saamme vastaavasti käyttöömme Deleten kokemuksen sekä osaamisen palvelu- ja projektiliiketoiminnasta sekä mahdollisuuden kehittää toimintaa esimerkiksi uusia teknologioita ja digitalisointia hyödyntämällä. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa jatkossa laajempia palvelukokonaisuuksia ja valmiutta ottaa vastaan suuriakin teollisuuden puhdistusprojekteja. Asiakkaamme saavat käyttöönsä koko Deleten palveluvalikoiman aina sisäilmatutkimuksista jätteenkäsittelyyn sekä purkuprojekteihin. Palvelemme siis yhden luukun –periaatteella ja entistä laajemmalla palveluvalikoimalla, linjaa toimitusjohtaja Juha Kuisma kaupan etuja asiakaskunnassa.

– Teemme aktiivisesti töitä kasvaaksemme Pohjoismaissa. Delete on yritysostojen ja orgaanisen kasvun myötä kasvanut nopeasti kolmen viime vuoden aikana ja kehittynyt merkittäväksi toimijaksi sekä Suomessa että Ruotsissa, summaa Delete Group Oy:n toimitusjohtaja Jussi Niemelä lopuksi yrityskauppaa.