Delete allekirjoitti sopimuksen metsäteollisuuskonserni Metsä Groupin kanssa

xv1uy345nivsrs9xmzif

Delete allekirjoitti sopimuksen metsäteollisuuskonserni Metsä Groupin kanssa teollisuuden prosessipuhdistuksista. Paikalla allekirjoitustilaisuudessa oli Metsä Groupin, Deleten ja ISS:n edustajia.

Pohjoismaissa toimiva ympäristöpalveluyritys Delete on allekirjoittanut sopimuksen prosessipuhdistuksista metsäteollisuuskonserni Metsä Groupin kanssa. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus kattaa kaikki Metsä Groupin yhtiöt. Aiempi yhtiöiden välinen yhteistyö laajenee ja käynnistyi ensimmäisenä 1.12.2015 Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Fibren Äänekosken sellutehtaalla, jonne Delete on perustanut uuden yksikön palvelemaan alueen tarpeita.

– Sopimuksessa merkittävää on se, että tarjoamme kotimaista prosessiteollisuuden huippuosaamista asiakkaalle uudella palvelukonseptilla. Perinteisen puhdistustyön lisäksi etsimme uutta teknologiaa ja innovaatioita, jotka soveltuvat juuri kyseisen tehtaan prosessipesuihin ja prosessilaitteiden puhtaana pysymiseen tehostaen samalla tuotantolaitteiden käytettävyyttä sekä tuotannon tehokkuutta. Kehitystyötä teemme asiakkaan tarpeesta lähtien, yhdessä asiakkaan kanssa, kertoo Deleten liiketoimintajohtaja Tommi Kajasoja yhteistyöstä.

– Etsiessämme sopivaa kumppania prosessipuhdistukseen ymmärsimme, että perinteisen palvelusopimuksen lisäksi tarvitsemme partnerin, joka haluaa aidosti kehittää tehtaan prosessia tehostavia ratkaisuja. Delete toi neuvottelupöytään uutta ja liiketoimintaamme hyödyttävää, kertoo Metsä Fibren hankintajohtaja Timi Hyppänenuudesta yhteistyömallista.

Deletellä on vuosien mittava kokemus ja yhteistyöhistoria metsä- ja selluteollisuuden prosessipuhdistuksista ja seisakkihuolloista. Teollisuuden puhdistuksen lisäksi Deletellä on vahva kokemus teollisuuden purku-, kierrätys- ja jätteenkäsittelypalveluista.