Caverionilta talotekniikan kokonaistoimitus Vantaan Tikkurilan toimisto- ja liikekeskus Dixin toiseen vaiheeseen

Dixi_phase2+Ratatie_imagebyYIT

Caverion on tehnyt sopimuksen rakennusliike YIT:n kanssa Vantaan Tikkurilassa sijaitsevan toimisto- ja liikekeskus Dixin toisen vaiheen talotekniikan kokonaistoimituksen suunnittelusta ja projektin toteutuksesta. Sopimus kattaa lämmitys-, vesi- ja viemäri-, ilmanvaihto- ja ilmastointi-, jäähdytys-, sähköistys-, turvallisuus- sekä automaatiojärjestelmät. Sopimuksen arvo on noin 7,6 miljoonaa euroa.

Toimisto- ja liikekeskuksen laajennus käsittää noin 4 000 m² liiketilaa ja 8 000 m² toimistotilaa. Dixin toinen vaihe valmistuu keväällä 2017. Dixin ensimmäinen vaihe valmistui loppuvuodesta 2014 ja kauppakeskusosa avattiin yleisölle tammikuussa 2015. Ensimmäisessä vaiheessa valmistui myös koko keskusta palveleva pysäköintilaitos sekä uusi linja-autoterminaali. Caverion vastasi myös Dixin ensimmäisen vaiheen talotekniikasta.

Dixi_phase2_entrance_imagebyYIT

”Dixin toimisto- ja liikekeskus on saanut erinomaisen alun, joka mahdollisti toisen vaiheen rakennustöiden aloittamisen. Ensimmäinen vaihe sai Suomen ensimmäisen kauppakeskus- ja toimistohankkeen LEED Platina -sertifikaatin. Sertifikaatin pisteytyksessä talotekniikalla on suuri painoarvo ja siinä onnistuminen yhdessä Caverionin kanssa antoi hyvän pohjan yhteistyön jatkamiselle myös Dixin toisessa vaiheessa”, toteaa liiketoimintaryhmän johtaja Timo Lehmus YIT:ltä.