Caverionille 25 miljoonan euron kiinteistötekniikan kokonaistoimitus Float-toimistorakennukseen Saksassa

8d7a2e5c8a362476_800x800ar

Kuva: © RPBW Joachim Lézie-Cobert

Caverionille 25 miljoonan euron kiinteistötekniikan kokonaistoimitus Float-toimistorakennukseen Saksassa

Caverion on allekirjoittanut sopimuksen Immofinanzin kanssa teknisten järjestelmien toimituksesta Float-toimistorakennukseen Düsseldorfissa, Saksassa. Sopimuksen arvo on noin 25 miljoonaa euroa. Caverionin vastuulle tulee lisäksi teknisten järjestelmien toteutus rakennuksen tulevissa vuokratiloissa.

Float koostuu kuudesta rakennusta, joiden yhteenlaskettu lattiapinta-ala on noin 31 000 neliömetriä. Arkkitehti Renzo Pianon suunnittelemaan kompleksiin tulee toimistoja sekä ravintola- ja pysäköintitiloja. Floatin suunnittelu on huippuluokkaa, mikä asettaa korkeat vaatimukset myös teknisille asennuksille. Caverion on mukana varmistamassa rakennuksen soveltuvuuden vaativaan käyttöön toimittamalla esimerkiksi koko IT-infrastruktuurin sekä hälytys- ja turvajärjestelmät.

Caverion aloittaa kiinteistötekniikan kokonaistoimituksen alkuvuodesta 2017 ja asentaa seuraavat järjestelmät ja tuotteet: ilmanvaihto ja ilmastointi, jäähdytys, sähköistys, informaatio- ja viestintäteknologia, turvallisuus, automaatio sekä lämmitys, vesi ja viemäri. Rakennuksen tiettyihin osiin Caverion asentaa Krantzin jäähdytyskattojärjestelmät. Krantz on Caverionin tavaramerkki.

”Meillä on Saksasta monta asiakasreferenssiä tämänkaltaisista rakennuksista. Vahva asiantuntemuksemme takaa sen, että tavoitteena olevan Gold-tason LEED-sertifikaatin edellyttämät standardit täyttyvät”, sanoo Werner Kühn , Caverionin Saksan divisioonajohtaja.

Projekti on valmis syksyllä 2018. Immofinanz kuuluu Caverionin kiinteistöjen omistajat ja kiinteistökehittäjät -asiakassegmenttiin.