Caverion vastaa arviolta yli 20 miljoonan euron arvoisesta projektin toteutuksesta sekä teknisestä huollosta ja kunnossapidosta Norjan puolustusvoimien kiinteistövirastolle (NDEA)

Caverion on allekirjoittanut Norjan puolustusvoimien kiinteistöviraston (NDEA) kiinteistönhallintayksikön (Forsvarsbygg utleie) kanssa kaksi sähköistyksen puitesopimusta, joiden yhteisarvo on arviolta yli 20 miljoonaa euroa. Sopimuksiin sisältyy heikkojänniteprojektien toteutus sekä tekninen huolto ja kunnossapito useissa NDEA:n omistamissa kiinteistöissä. Sopimukset ovat nelivuotisia, mutta kumpikin osapuoli voi halutessaan päättää sopimuksen kahden vuoden kuluttua. Sopimusten arvo on noin 5,2 miljoonaa euroa kunakin vuonna.

NDEA on Norjan Puolustusministeriön alainen hallintovirasto. Viraston tärkeimmät tehtävät liittyvät puolustusvoimien kiinteistö- ja maaomaisuuden suunnitteluun, rakentamiseen, hallinnointiin, vuokraamiseen ja myyntiin. NDEA:n kiinteistönhallintayksikkö vastaa yli 17 000 kiinteistön, rakennuksen ja laitoksen ylläpidosta ja vuokraamisesta. Omaisuuden kokonaispinta-ala on 3,8 miljoonaa neliömetriä – taistelu- ja puolustusasemista leirialueisiin ja sotilashenkilöstölle tarkoitettuihin asuntoihin.

Nämä kaksi sopimusta koskevat seitsemää aluetta eri puolilla Norjaa.

”Olemme tehneet yhteistyötä NDEA:n kanssa jo useiden vuosien ajan, ja yksi tärkeimmistä syistä näiden sopimusten saamiseen on vahva paikallinen läsnäolomme: meillä on Norjassa yli 50 toimipistettä. On suuri kunnia olla mukana Norjan vanhimpiin ja historiallisesti merkittävimpiin kuuluvien rakennusten ylläpidossa”, sanoo Knut Gaaserud, Caverion Norjan divisioonajohtaja.

NDEA kuuluu Caverionin Julkinen sektori -asiakassegmenttiin.