Caverion toimittaa 13 miljoonan euron arvosta kiinteistötekniikkaa Volkswagenin hyötyautotehtaaseen Puolassa

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Caverion on sopinut ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmien asentamisesta Volkswagenin uuteen hyötyautotehtaaseen Puolan Wrzésniassa. Tilauksen arvo on noin 13 miljoonaa euroa ja se kattaa järjestelmien suunnittelun ja hankekehityksen sekä projektin toteutuksen useassa rakennuksessa, muun muassa kokoonpanohallissa ja toimistotiloissa. Työt kohteessa alkavat maaliskuussa 2015 ja niiden on määrä valmistua vuoden 2016 kolmannella vuosineljänneksellä.

Uudessa tehtaassa kootaan Volkswagen Crafter -hyötyauton seuraajamallia. Noin 78 000 neliön halliin asennetaan tehokkaat ilmanvaihtolaitteet, jotka muun muassa huolehtivat hitsaussavujen tehokkaasta poistosta. Lämmöntalteenottojärjestelmät ja IE3-hyötysuhdeluokan vaatimukset täyttävät laitteet varmistavat asiakkaan edellyttämän korkean energiatehokkuustason.

”Olemme olleet mukana toteuttamassa vastaavanlaisia projekteja Volkswagenin Poznańin tehtaalla ja olemme innoissamme, että asiakas luottaa osaamiseemme tälläkin kertaa”, kertoo Caverionin liiketoiminnasta Saksan Dresdenissä vastaava Frieder Cyzborra.