Caverion ja Sollentunan kunta tekivät sopimuksen palveluiden johtamisesta

Caverion on solminut uuden palveluiden johtamisen sopimuksen Tukholman läänissä sijaitsevan Sollentunan kunnan kanssa. Caverionin vastaa kunnan kiinteistöjen Ylläpidon johtamisesta sekä Teknisestä huollosta ja kunnossapidosta. Sopimuksen piiriin kuuluu noin 70 julkista kiinteistöä, muun muassa kouluja, päiväkoteja, liikuntahalleja ja useita suojeltuja rakennuksia, kuten Edsbergin linna.

Lokakuun 2016 alussa voimaan tulevan nelivuotisen sopimuksen arvo on noin 6 miljoonaa euroa.Sopimukseen sisältyy optio sopimuksen jatkamisesta neljällä vuodella. Kiinteistöjen yhteenlaskettu kerrosala on arviolta noin 170 000 neliötä.

“Kyseessä on erittäin tärkeä julkisen sektorin asiakas, ja tavoitteenamme on pitkä ja molempia osapuolia hyödyttävä kumppanuus. Olemme tyytyväisiä, että asiakas luottaa meihin niin kunnan koulujen hyvästä sisäilmasta huolehtimisessa kuin lukuisten julkisten rakennusten elinkaaren kehittämisessä”, sanoo Thomas Lundin, Caverionin Ruotsin divisioonan johtaja.

Sopimuksen tavoitteisiin kuuluu myös käyttökustannusten pienentäminen ja energiatehokkuuden lisääminen. Sopimus kattaa seuraavat tekniset tuotealueet: Lämmitys, vesi ja viemäri, Ilmanvaihto ja ilmastointi, Jäähdytys, Sähköistys sekä Turvallisuus.

Sollentunassa on noin 70 000 asukasta. Sollentunan kunta kuuluu Caverionin julkisen sektorin asiakkaisiin.