Caverion ja AstraZeneca jatkavat palvelusopimusta Ruotsissa

Caverion ja maailmanlaajuinen biofarmasiayritys AstraZeneca ovat allekirjoittaneet kaksivuotisen jatkopalvelusopimuksen Ruotsissa. Jatkettu sopimus sisältää teknisen huollon ja kunnossapidon, palveluiden johtamisen sekä asiantuntijapalvelut AstraZenecan tutkimus- ja tuotantolaitoksilla Ruotsin Mölndalissa ja Södertäljessa. Sopimus kattaa lämmitys-, vesi- ja viemäri-, ilmanvaihto- ja ilmastointi-, jäähdytys- sekä sähköistysjärjestelmät. Osapuolet ovat sopineet, että sopimuksen arvoa ei julkisteta.

Nykyinen sopimus solmittiin vuonna 2012. Jatkosopimus alkaa lokakuussa 2015 ja jatkuu syyskuuhun 2017. Mölndalin ja Södertäljen laitosten yhteenlaskettu pinta-ala on 835 000 m2, ja niissä työskentelee kaikkiaan 70 caverionilaista.

”Olemme iloisia tästä luottamuksen osoituksesta ja siitä, että saamme jatkaa kahden maailman johtavan farmaseuttisen laitoksen kunnossapitoa ja kehittämistä. Seuraavan kahden vuoden aikana toivomme syventävämme jo entisestään hyvää kumppanuuttamme AstraZenecan kanssa”, toteaa Key Account Manager Lars Andreasson Caverionin Ruotsin divisioonasta.

AstraZeneca kuuluu Caverionin Teollisuus-asiakassegmenttiin.