CapMan Real Estate toteuttaa asuinrakennuksen Helsingin ydinkeskustaan

CapMan Nordic Real Estate -rahasto on ostanut Helsingin Kampissa Ruoholahdenkatu 4:ssä sijaitsevan toimistorakennuksen Lapis Rakennus Oy:ltä. Kaupan kohteena oleva rakennus on tarkoitus muuttaa asuinkäyttöön ja siihen on alustavasti suunnitteilla 68 omistusasuntoa. Projektin muutossuunnittelu on käynnissä ja muutostyöurakan toteuttaa kokonaisvastuurakentaja Lapis Rakennus Oy.

“Kiinteistön sijainti on keskeinen, liikenneyhteydet erinomaiset ja kaikki Kampin palvelut vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Tämän vuonna 1945 valmistuneen rakennuksen pohja ja runkorakenne mahdollistavat muutoksen asuinkäyttöön poikkeuksellisen hyvin. Kellariin sijoitettavat parkkipaikat ja pihalle toteutettava viherpiha parantavat entuudestaan kohteen houkuttelevuutta asuintalona”, kertoo CapMan Real Estaten partneri Juhani Erke.

“Lapis Rakennuksella on referenssejä vaativista keskustakiinteistöjen saneerauksista ja uskomme, että saamme yhdessä heidän kanssaan toteutettua korkeatasoisia koteja laatutietoisille kaupunkilaisille”, Juhani Erke jatkaa.

Ruoholahdenkatu 4 on CapMan Nordic Real Estate -rahaston yhdestoista sijoitus ja toinen sijoitus Suomessa. Rahasto sijoittaa pohjoismaisissa kasvukeskuksissa sijaitseviin toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöihin.