CapMan Real Estate myy Tokmannin logistiikkakeskuksen

CapMan RE II -rahasto myy KOy Mäntsälän Logistiikkakeskuksen American Realty Capital Global Trust Inc.:lle (“ARC Global”). Kiinteistö on kokonaisuudessaan vuokrattu Tokmannille, joka on Suomen suurin halpakauppaketju.

CapMan RE II -rahasto sijoitti Mäntsälän logistiikkakeskukseen elokuussa 2008, jolloin rakennus valmistui Helsinki-Lahti moottoritien varrelle Mäntsälään. KOy Mäntsälän Logistiikkakeskus on pinta-alaltaan noin 74 400 m² ja se on kokonaisuudessaan vuokrattu pitkäaikaisella vuokrasopimuksella Tokmannille.

“Tokmanni on ollut loistava vuokralainen. Olemme erittäin tyytyväisiä sijoitukseemme samoin kuin nyt syntyneeseen kauppaan. On ilo toivottaa tervetulleeksi uusi kansainvälinen toimija pohjoismaisille kiinteistömarkkinoille”, kommentoi sijoituksesta vastaava CapMan Real Estaten partneri Kalle Myllymäki.

“Olemme iloisia syntyneestä kaupasta, joka on ensimmäinen sijoituksemme Pohjoismaissa. Yhteistyö CapManin kanssa on ollut erittäin sujuvaa ja etsimme vastaavanlaisia kohteita olemassa olevilla vuokrasopimuksilla tai uusia kiinteistöjen myynti ja takaisinvuokraus mahdollisuuksia”, kertoo Moor Park Capitalin pohjoismaisista sijoituksista vastaava johtaja Greg Smith.

CapMan RE II -rahasto myy KOy Mäntsälän Logistiikkakeskuksen koko osakekannan ARC Globalille. Ostaja on listaamaton yhdysvaltalainen REIT-rahasto, jonka Euroopan operaatioista vastaa yksinoikeudella Moor Park Capital Partners LLP.

CapMan RE II -rahasto on perustettu syyskuussa 2006 ja se sijoittaa toimisto-, liike- ja logistiikkakohteisiin Suomessa. CapMan ei saa irtautumisen seurauksena voitonjako-osuustuottoja, sillä CapMan RE II -rahasto ei ole vielä voitonjaon piirissä.