Bonava rakennuttaa Tampereen Lielahteen 70 uutta asuntoa

9a110419b6232acf_800x800ar

Bonava rakennuttaa Tampereen Lielahteen 70 uutta asuntoa. Tampereen Lielahden uuteen kotikortteliin nousee tulevaisuudessa kuusi Bonavan rakennuttamaa, ajatonta arkkitehtuuria edustavaa kerrostaloa. Ensimmäisenä toteutetaan As Oy Tampereen Lielahden Aamun 70 Bonava-kotia. Lielahden Aamun omistusasunnot ovat myynnissä ja niiden rakentaminen on alkanut. Asunnot valmistuvat vuodenvaihteessa 2018-2019.

”Tampere kasvaa nopeasti ja asukasluvun odotetaan kasvavan lähes 10 000 asukkaalla vuoteen 2020 mennessä. Bonava haluaa osaltaan olla mukana mahdollistamassa Tampereen kasvua. Lielahden kotikortteliin nousee nyt ensimmäisessä vaiheessa 70 asuntoa. Korttelin asukkaille tulee käyttöön yhteinen piha-alue sekä monikäyttöisiä yhteisiä tiloja, kuten nikkarointihuone ja korttelitupa. Tampereen Aamun omistusasunnot ovat olleet erittäin kysyttyjä ja asuntoja on varattu jo paljon,” kertoo Hanna Marttila , yksikön johtaja, Bonava Suomi Oy.

Tampereen Aamu asettuu Lielahtikeskuksen välittömään läheisyyteen, ja naapurustosta löytyvät kaikki päivittäiset palvelut kauppoineen ja kahviloineen sekä kirjasto, koulu, ja terveyden ja hyvinvoinnin palveluita. Eloisan naapuruston kruunaa luonnonläheisyys. Asukkaiden ilona on myös ihastuttava kattosaunaosasto järvinäkymin sekä monikäyttöiset yhteistilat, ja autonpesupaikka.