Avain Yhtiöt: Riihimäen Peltosaareen tulossa asumisoikeusasuntoja ja palvelutalo

o88ng3yhyvgbonutruw9

Riihimäen Peltosaareen valmistuu vuoden loppupuolella kerrostalo, johon tulee 56 Avain asumisoikeusasuntoa. Visualisointikuva: Arkkitehtitoimisto Jukka Turtiainen Oy.

Riihimäen Peltosaaren kaupunginosaan on parhaillaan muodostumassa uusi asuinkortteli, johon Avain Yhtiöt rakennuttaa asumisoikeusasuntoja ja palvelutalon. Asumisoikeuskohteeseen tulee yhteensä 56 erikokoista kaksiota ja kolmiota, palvelutaloon puolestaan valmistuu 65 asiakaspaikkaa. Molempien kohteiden on tarkoitus valmistua vuoden 2018 loppupuolella. Rakennusurakoitsijana hankkeessa toimii Salpausselän Rakentajat Oy.

Peltosaaren kaupunginosa sijaitsee Riihimäen rautatieaseman, matkakeskuksen ja muiden keskustan palveluiden lähellä. Kaupunginosan kehittämiseksi järjestettiin vuonna 2011 arkkitehtikilpailu, jonka tulosten pohjalta alueelle laadittiin maankäytön yleissuunnitelma. Suunnitelman pohjalta Peltosaaresta on rakentumassa tulevaisuuden vetovoimainen asuinalue ja sen toimivuuteen sekä viihtyisyyteen on kiinnitetty runsaasti huomioita. Ensimmäiset uudisrakennukset alueelle alkoivat rakentua vuonna 2016.