Andament Group rakentaa Pyhäjoelle Energy Towerin

Kalajokinen Andament Group ja Pyhäjoen Teollisuusyhtiö Oy ovat allekirjoittaneet toimistohotellin kiinteistöyhtiön perustamista koskevan sopimuksen. Kiinteistöyhtiö rakennuttaa Pyhäjoelle laadukkaista toimistotiloista koostuvan Energy Towerin.

– Tarkoituksena on saada saman katon alle esimerkiksi Fennovoiman Hanhikivi 1 -hankkeen yrityksiä, jotka tarvitsevat toimistotilaa. Tämä helpottaa alueella toimivien yritysten keskinäistä yhteistyötä ja tuo mukanaan synenergiaetuja, kertoo Andament Groupin toimitusjohtaja Jari Palviainen.

Ollinmäen teollisuusalueelle valtatie 8:n välittömään läheisyyteen nousevan Energy Towerin rakennustyöt on aloitettu, ja tilat valmistuvat vuoden 2015 loppuun mennessä. 3-kerroksinen kiinteistö on pinta-alaltaan noin 900 neliötä, ja tilat vuokrataan yrityksille erisuuruisina kokonaisuuksina. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on lähes 1,5 miljoonaa euroa. Tiloista on varattu jo tässä vaiheessa kolmasosa.

Yksi tulijoista on palveluyritys SOL.

– Suurhanke tarvitsee monenlaisia palveluita. Meiltä Energy Toweriin sijoittuvat sekä SOL Henkilöstöpalvelut että toimitilojen siivous- ja kiinteistöhuoltoon erikoistunut SOL Palvelut. Toimistohotellin yksi tärkeä etu on sen keskeinen sijainti, sanoo SOL Henkilöstöpalveluiden palvelujohtaja Marko Mertala.

– Toimistorakennus palvelee hyvin elinkeinoelämää ja suurhankkeita. Energy Towerissa toimivat yritykset ovat näkyvästi esillä vilkkaan valtatien ja teollisuusalueen risteyksessä, kertoo Pyhäjoen Teollisuusyhtiön toimitusjohtaja Veikko Björn.