A-Insinöörit on tehnyt merkittävän valtakunnallisen palvelusopimuksen Mitta Oy:n kanssa

ca68a341-8b16-43b5-83f7-fb8925fccfa5-original

A-Insinöörit (www.ains.fi) on tehnyt Mitta Oy:n (www.mitta.fi) kanssa valtakunnallisen palvelusopimuksen koskien mittaus-, kairaus- sekä maa- ja kiviaineslaboratoriopalveluita. Palvelusopimus tukee A-Insinöörien kasvua mahdollistaen joustavan ja kilpailukykyisen maaperätutkimuksien ja mittauksien saatavuuden valtakunnallisesti. Aiemmin A-Insinöörit on itse tuottanut näitä palveluita A-Insinöörit Geotesti Oy nimisessä tytäryhtiössään Pirkanmaalla.

Osana palvelun kehittämistä on Mitta Oy ostanut 16.9.2016 koko A-Insinöörit Geotesti Oy:n osakekannan. Järjestely koskee kaikkia Geotestin nykyisiä työntekijöitä ja he jatkavat yrityksessä vanhoina työntekijöinä. Yrityksen nimi muuttuu samalla Mitta Geotesti Oy:ksi. Geotestin Tampereen varikkoa vahvistetaan siirtämällä sinne Mitan Ylöjärven toimipisteen toimintoja.

A-Insinöörit on rakennuttamisen, rakennesuunnittelun, infrasuunnittelun sekä kallio- ja ympäristösuunnittelun johtava asiantuntija. A-Insinöörit toimii Suomessa valtakunnallisesti ja vientiprojekteissa maailmanlaajuisesti. Yhteistä menestystä rakennetaan yli 600 asiantuntijan voimin.

Mitta Oy on markkinajohtaja kaikilla toimialoillaan ja palvelee mittauksissa, kairauksissa, maalaboratorioissa sekä vesistörakentamisen mittauksissa 25 paikkakunnalla. Mitalla työskentelee tällä hetkellä yli 250 ammattilaista.