Rakennuskartio rakentaa kiinteistöneuvos Jorma J. Niemiselle kaksi kerrostaloa Helsinkiin

Rakennuskartio Oy ja kiinteistöneuvos Jorma J. Nieminen ovat allekirjoittaneet KVR-urakkasopimuksen kahden kerrostalon rakentamisesta Helsinkiin, Kontulan kaupunginosaan. Kahdessa kerrostalossa on yhteensä 50 asuntoa ja monitoimitila.

Rakennuskartion ja Jorma J. Niemisen kauppaneuvottelut sujuivat hyvin nopeasti. Nieminen piti erityisesti Rakennuskartion uudesta tuotantotekniikasta, joka mahdollistaa pienten asuntojen rakentamisen nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Rakennettavissa kerrostaloissa käytetään mahdollisimman paljon Finnfoam Oy:n tuotteita, kuten routaeristeitä ja uutta Tulppa-levyä, joka korvaa kipsilevyt ja vedeneristeet kylpyhuoneissa.

“Rakennuskartio Oy tarttuu innolla Jorma J. Niemisen antamaan mahdollisuuteen. On kunnia saada yksi Suomen merkittävimmistä asuntosijoittajista asiakkaaksemme.” Rakennuskartion toimitusjohtaja Pasi Kokko sanoo.