Malminiityn koko asuinalueen peruskorjaus valmistumassa

3eaaa7e3-ba61-401d-8c5c-b41d8a7022b6

Vantaan Malminiityssä olevien VVO:n talojen laaja peruskorjaus on valmistumassa. Malminiityn alueen peruskorjaus käynnistyi vuonna 2011. Peruskorjattuja kerrostaloja on ollut kaikkiaan viisitoista ja niissä on yhteensä 591 asuntoa. Viimeisimmätkin peruskorjaukset ovat nyt valmistumassa tämän vuoden heinäkuussa.

Kyseessä ovat VVO:n ensimmäiset vuosina 1970 – 1972 valmistuneet talot. Peruskorjaukset ovat kattaneet muun muassa LVI-peruskorjauksia, joiden yhteydessä asunnot on samalla korjattu kattavasti; keittiöt ja kylpyhuoneet on uusittu ja kaikkien huoneistojen katto-, seinä- ja lattiapinnat on kunnostettu. Peruskorjaus on edennyt taloittain porras kerrallaan. Asukkaille on järjestetty sijaisasunto remontin ajaksi Malminiityn alueelta.

Malminiityn lähialueella on merkittävää uudis- ja täydennysrakentamista. Tulevan Kehäradan Leinelän asema on vain noin kilometrin päässä Malminiitystä.

Kohteen pääurakoitsijana on toiminut NCC Rakennus Oy ja vastaavana työnjohtaja Esa Hannula. VVO:lta projektipäällikkönä on Tomi Salminen ja valvojana Sakari Sahi.

Vantaan Malminiityssä sijaitsevien peruskorjauskohteiden Malminiityntie 12:n ja Malminiitynpolku 3:n harjannostajaisia vietetään torstaina 7.5.2015. tilausravintola Huvituvassa, os. Leinikkitie 20 A, 4.krs., 01350 Vantaa.