Bonava toteuttaa 94 asuntoa Taaleri Vuokrakoti-rahastolle Helsinkiin

Bonava ja Taaleri Vuokrakoti-rahasto ovat sopineet 94 asunnon toteuttamisesta Laajasalon keskustaan Helsinkiin. As Oy Helsingin Yliskylän Puistotien rakennustyöt käynnistyvät heti ja asunnot valmistuvat syksyllä 2021.

”Bonavan kotikorttelin rakentaminen Helsingin Laajasalossa käynnistyi tänä syksynä ja nyt rakenteilla on jo yli 150 omistus- ja vuokra-asuntoa. Yhteistyö Taalerin kanssa toteuttaa hienosti tavoitteitamme luoda onnellisia koteja ja naapurustoja sekä tarjota monimuotoista asumista”, sanoo Markus Pitkänen, kiinteistökehitysjohtaja, Bonava Suomi Oy.

”Laajasaloon rakennettava uusi 94 asunnon kohde soveltuu hienosti strategiaamme ja täydentää mainiosti asuntotarjontaamme Helsingissä. Kohteen rakentaminen jatkaa hyvää yhteistyötämme Bonavan kanssa”, toteaa Jan Hellman, sijoituspäällikkö, Taaleri Pääomarahastot Oy.   

Laajasalon vanhan ostoskeskuksen tontille nousee lähivuosien aikana viiden uudiskohteen muodostama Bonavan kotikortteli. Talojen keskelle muotoutuu suojaisa yhteispihojen kokonaisuus ja piharaitin varrelta löytyykin aikanaan niin turvallinen paikka lasten leikeille kuin energiseen arkeen kannustavia toiminnallisia alueita.

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, Markus Pitkänen, kiinteistökehitysjohtaja, puhelin 010 400 2267, Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi,  Taaleri Pääomarahastot OyJan Hellman, sijoituspäällikkö, puhelin 044 544 4445.

Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Olemme luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Bonava toimii Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 2100 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 1,37 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Lisäksi konserni tekee sijoituksia omasta taseestaan. Taalerilla oli kesäkuun 2019 lopussa hallinnoitavia varoja 6,6 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 5 300. Taaleri Oyj:llä on noin 4 300 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.