Hartela Etelä-Suomi Oy palkittiin Raksa-messuilla Vuoden 2018 Rakentajana

Rakentamisen ja remontoinnin erikoistapahtuma Raksa avasi ovensa tänään perjantaina Lahden Messukeskuksessa. Avajaispäivänä messuilla julkistettiin perinteisesti Lahden Rakentajien Yhdistyksen valitsema Vuoden Rakentaja. Tällä kertaa palkinnon sai Hartela Etelä-Suomi Oy. Valintaperusteena oli yrityksen pitkäjänteinen toiminta rakentamisen alalla merkittävänä osana Lahden alueen kehittymistä.

2000-luvun alussa Lahdessa toimintansa aloittanut Hartela on rakentanut alueelle useita suuria teollisuus- ja kauppakiinteistöjä sekä vastannut Hennalassa Tornatorin asuinalueen rakentamisesta. Nyt Hartela on suunnannut katseensa Lahden keskustan tuntumassa sijaitsevaan ns. Starkin alueeseen, jonne on tulevien vuosien aikana rakentumassa täysin uusi asuinalue pysäköinti- ja kauppapaikkoineen. Vuoden Rakentajan nyt 16. kertaa valinnut Lahden Rakentajien Yhdistys ry edustaa Lahdessa rakentamisen eri tahoja. Yhdistys on perustettu vuonna 1953 ja sillä on jäseninään noin 300 rakennusalan ammattilaista.

Raksa 2019 -messujen avajaispäivänä valittiin myös tapahtuman paras osasto. Voiton vei Oilon Oy:n raikas ja tyylikäs messuosasto, jossa esiteltävät tekniset tuotteet, lämpöpumput ja öljypolttimet, on häivytetty ympäristöön kodinomaisesti. Raksa-messujen yhteydessä järjestettävän LEGO-tapahtuman palkittiin kunniamaininnalla rohkeasta esilletulostaan yllättävässä, mutta rakentamisteemaan sopivassa paikassa. Raksa-messutoimikunnan jäsenistä koostuvan raadin mukaan LEGO-tapahtuma liittää hienosti kaikenikäiset rakentamisen maailmaan.

Raksa-messut Lahden Messukeskuksessa 15.-17.3.2019

Avoinna perjantaina ja lauantaina klo 10-17, sunnuntaina klo 10-16.

Ilmaiset bussikuljetukset
Raksa-messuille järjestetään ilmainen bussikuljetus Lahden Matkakeskuksesta keskustan (Marolankadun turistipysäkki torin varrella) kautta Lahden Messukeskukseen.

Lisätiedot ja messuohjelma: www.raksamessut.fi