Peab rakentaa Lumo-talon Jätkäsaareen

Peab Oy rakentaa Lumo Kodit Oy:lle kerrostalon Helsingin Jätkäsaareen meren äärelle osoitteeseen Bahamankatu 8.

Uusi asuinkerrostalo on 6-kerroksinen, ja siihen tulee yhteensä 82 asuntoa.  Talo on betonielementtirunkoinen ja tiiliverhoiltu. Asunnot ovat vuokra -asuntoja.

  • As Oy Helsingin Bahamankatu 8:n urakka on jatkoa Peab Oy:n ja Kojamon saumattomalle yhteistyölle, joka alkoi yhteisestä tontin hankinnasta. Olemme rakentanut viime vuosien aikana useita kohteita yhdessä ja odotamme erinomaisen yhteistyömme jatkuvan myös tässä hankkeessa. Asiakas-tyytyväisyys on yksi Peab Oy:n strategisista tavoitteista ja haluamme saavuttaa tavoitteemme tälläkin kerralla, kertoo Marko Rinkinen Peabilta.

Rakentaminen alkaa helmikuussa 2019 ja kohde valmistuu lokakuussa 2020.