Peikon ratkaisut valittu lääketieteellisen tuotantolaitoksen laajennushankkeeseen Itävallassa

97191beb8575ce9e_800x800ar

Peikko Group Oy:n itävaltalainen tytäryhtiö Peikko Austria GmbH on saanut huomattavan tilauksen Boehringer Ingelheimin biolääketieteellisen tuotantolaitoksen laajennukseen Itävallan Wienissä. Tilaus käsittää 600 kappaletta PCs®-piilokonsoleita ja PC®-palkkikenkiä, 700 metriä DELTABEAM®-liittopalkkeja, 4 000 kappaletta PSB®-lävistysraudoitus-järjestelmiä, sekä suuren määrän muita liitososia. Peikon toimitukset kohteeseen ovat käynnissä, ja jatkuvat lokakuuhun 2018 asti. Uusi tuotantolinja aloittaa toimintansa vuoteen 2021 mennessä.

Boehringer Ingelheim on kansainvälinen, tutkimussuuntautunut lääketieteen alan yhtiö. Se on perustettu 1885, ja työllistää 50 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Uuden tuotantolinjan arvioitu kustannus on 700 miljoonaa euroa, ja se luo arviolta 500 uutta työpaikkaa Wieniin. Hankkeen pääurakoitsija on Porr Bau GmbH, ja Architekt Podsedensek ZT vastaa arkkitehtonisesta suunnittelusta. Rakennesuunnittelijana toimii AXIS Ingenieurdienstleistungen ZT GmbH, ja hankkeen betonielementit valmistaa Franz Oberndorfer GmbH & Co KG.

“Peikko valittiin hankkeen liitososatoimittajaksi, sillä pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisia ratkaisuja sekä laajan tuotevalikoiman. Peikon DELTABEAM®-liittopalkki mahdollistaa pitkät jännevälit sekä matalat välipohjat. PCs®-piilokonsolit ovat kustannustehokkaita, ja suunniteltu kestämään suurempia pystykuormia kuin useat perinteiset ratkaisut. Optimaalisen ratkaisun löytäminen asiakkaalle monialaisesti hankkeen eri vaiheissa on meidän erikoisalaamme”, kuvailee Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen.