Rakentamisen lainalaisuudet puhuttavat Raksassa

raksa_some_2017_1024x576px

Rakentamisen ja remontoinnin suurtapahtuma Raksa tarjoaa tänä vuonna erityisen paljon tärkeää tietoa ajankohtaisista asumiseen liittyvistä uusista lakimuutoksista ja viranomaisvaatimuksista. Tapahtumassa jaetaan myös runsaasti uusia ideoita sekä neuvoja niin uudisrakentajille, pien-, rivi- ja kerrostalojen asukkaille kuin kesämökkiläisille ja pihojen kunnostajillekin. Lahden Messukeskuksessa 17.-19. maaliskuuta järjestettävillä messuilla on mukana lähes 300 yrityksen tuotteet ja palvelut.

Raksan yhteydessä järjestetään avajaispäivänä 17.3. ilmainen seminaari, joka tarjoaa ajankohtaista tietoa alan ammattilaisille ja pienrakentajille. Seminaarin aiheita ovat muun muassa asbestilain soveltaminen remonttiprojekteissa, tupakkalaki kiinteistössä, Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen tuet kiinteistölle sekä aurinkokeräimien hyödyntäminen kiinteistöissä. Raksa-seminaarin järjestää messujen asiantuntijatoimikunta yhteistyössä Kiinteistöliitto Päijät-Hämeen ja Ladecin kanssa.

Raksa-messujen monipuolinen tietoiskuohjelma tarjoaa opastusta muun muassa putkiremonttiin, rakennusprojektin suunnitteluun ja kodin valaistukseen. Luvassa on myös vinkkejä sisustamiseen, nikkarointiin ja pihasuunnitteluun. Hyödyllistä tietoa rakennus- ja remonttihanketta aloittaville on tarjolla messujen yhteydessä toteutettavissa Peruskorjaamisen ja rakentamisen kehittämiskeskus PRKK:n ilmaisissa rakentaja- ja remonttikouluissa. Raksan isäntäparina toimii Löytäjät-sarjasta tuttu parivaljakko, huonekalupuuseppä Uolevi Nurmi ja sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykönen.

Raksa-messut Lahden Messukeskuksessa 17.-19.3.2017
Avoinna perjantaina ja lauantaina klo 10-17, sunnuntaina klo 10-16

Lisätiedot ja messuohjelma: www.raksamessut.fi