Peab rakentaa 190 vuokra-asuntoa VVO-konsernille Espoon Marinkallioon

a49d668f6ae806f9_800x800ar

Peab ja VVO-konserni ovat allekirjoittaneet sopimuksen kahden vapaarahoitteisen vuokrakerrostalon ja pysäköintilaitoksen rakentamisesta Espoon Marinkallioon. Kohde rakennetaan Peab Oy:n VVO-konsernille myymille tonteille. 

Marinkallio on uusi merellinen asuinalue Espoossa, Kivenlahden ja Espoonlahden läheisyydessä. 190 vuokra-asunnon rakennushanke käsittää kahden asuinkerrostalon ja pysäköintilaitoksen rakentamisen. Huoneistojen pinta-alat ovat 32,5 – 111,5 m2. Rakennustyöt käynnistyvät syyskuussa ja kohteen on määrä olla muuttovalmis lokakuussa 2018.

” Olemme pitkään tehneet yhteistyötä VVO-konsernin kanssa ja n yt allekirjoitettu sopimus on jälleen hyvä esimerkki erinomaisesta yhteistyöstämme. Haluamme olla kehittämässä yhdessä VVO:n kaltaisten pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme kanssa Suomen kasvukeskuksia,” Peabin Etelä-Suomen asuntorakentamisen yksikön johtajaPetri Salonen kertoo.

”Kivenlahden Marinkallio on sijainniltaan erinomainen. Metroaseman läheisyys ja hyvät palvelut tarjoavat tuleville asukkaille hyvää kaupunkiasumista. Investointi on strategiamme mukainen ja tukee kasvutavoitettamme,” VVO-konsernin kiinteistökehitysjohtaja Kim Jolkkonen sanoo.