Ramboll Estonia AS siirtyy toimivan johdon omistukseen

Ramboll on myynyt Virossa toimivan tytäryhtiönsä Ramboll Estonia AS:n. Kaupan myötä Ramboll Estonia AS siirtyi toimivan johdon omistukseen. Ramboll Estonia AS:n toimistossa Tallinnassa työskentelee 44 henkilöä. Kauppa vahvistettiin perjantaina 17.7.2015.

Ramboll on myynyt Virossa toimivan tytäryhtiönsä Ramboll Estonia AS:n. Kaupan myötä Ramboll Estonia AS siirtyi toimivan johdon omistukseen, mutta sen laboratoriopalveluissa työskentelevät neljä henkilöä jäävät Rambollin palvelukseen. Muut Ramboll Estonian työntekijät siirtyivät uuteen yhtiöön kaupan mukana.

Viron markkinatilanne on ollut erityisen haastava jo muutaman vuoden ajan eikä liiketoiminta ole ollut kannattavaa.

― Vuodet osana Ramboll Groupia ovat olleet antoisia ja opettaneet meille paljon, vaikka viime ajat ovatkin olleet liiketoiminnallisesti haastavia. Olemme innoissamme mahdollisuudesta lähteä kehittämään liiketoimintaa paikallisin voimin, uuden yhtiön toimitusjohtaja Peeter Škepast sanoo.

Ramboll hankki Viron liiketoiminnan vuonna 2006. Ramboll Estonia AS:n toimistossa Tallinnassa työskentelee 44 henkilöä.

Kauppa vahvistettiin perjantaina 17.7.2015.