Caverionille jatkosopimus Pietarin matkustajasataman teknisestä huollosta ja kunnossapidosta sekä palveluiden johtamisesta

Caverion on tehnyt jatkosopimuksen Pietarin matkustajasataman Morskoi Fasadin teknisestä huollosta ja kunnossapidosta sekä palveluiden johtamisesta. Sopimus kattaa suurimman osan sataman kiinteistöteknisistä järjestelmistä, muun muassa lämmitys-, vesi-, viemäri-, ilmanvaihto-, ilmastointi-, jäähdytys-, sähkö- ja automaatiojärjestelmät.  Lisäksi Caverion vastaa sataman siirrettävien veden- ja jätevedenkäsittelyjärjestelmien samoin kuin risteilyalusten ramppien ja kävelysiltojen kunnossapidosta. Uusi, kolmivuotinen sopimus astui voimaan 1.2.2015, ja sen arvo on noin 1,9 miljoonaa euroa (141 miljoonaa ruplaa).

Matkustajasatamassa on neljä matkustajaterminaalia ja seitsemän laituripaikkaa risteilyaluksille, joten kyseessä on Itämeren alueen suurin matkustajasatama. Satama toimii kellon ympäri läpi vuoden, ja sillä on oma, paikan päällä oleva tekninen henkilöstönsä. Sopimus työllistää yhteensä 35 henkilöä Caverionilta.

Caverionin ja Morskoi Fasadin yhteistyö alkoi jo vuonna 2011, ja tämä on jo toinen jatkosopimus asiakkaan kanssa.

 ”Sopimus osoittaa, että Caverion nähdään luotettavana kumppanina Venäjän julkiselle sektorille. Olemme erittäin tyytyväisiä, että aikaisemmin asiakkaan kanssa solmittu sopimus sai nyt jatkoa”, toteaa Caverion Pietarin liiketoiminnasta vastaava johtaja Seppo Hakala.