Bonava rakennuttaa Vantaan Kaivokselaan 59 uutta Bonava-kotia – erikoisuutena asuntokohtaiset palvelueteiset

81a851848ec62424_800x800ar

Bonava jatkaa Vantaan kehitystä ja rakennuttaa Kaivokselaan 59 uutta Bonava-kotia kuuteen kerrokseen. Työt As Oy Vantaan Kilpukassa ovat käynnistyneet ja asuntojen on määrä valmistua loppuvuodesta 2019. Erikoisuutena Kilpukassa ovat asuntokohtaiset palvelueteiset.

Vantaan Kilpukka asettuu rauhalliselle asuinalueelle Kaivokselaan. Kilpukasta löytyy koti niin nuorelle ensiasunnon ostajalle, pariskunnalle kuin huoletonta asumista kaipaavalle varttuneemmalle väelle. Erikoisuutena kohteessa ovat asuntokohtaiset palvelueteiset, jotka tekevät esimerkiksi nettitilausten toimitukset suoraan kotiin helpoksi, silloinkin kun asukas ei ole itse kotona”,  sanoo Jyri Raunio, yksikönjohtaja, Bonava Suomi Oy.

As Oy Vantaan Kilpukan pohjakerroksessa sijaitsee asukkaiden yhteiskäyttöön tarkoitetut tilat, kuten kodikas talosauna ja viihtyisä kerhotila, jotka avautuvat puistoon. Yhtiössä on myös polkupyörävarasto huolto- ja pesupisteineen sekä pyykkitupa. Yhteinen puistomainen korttelipiha on rauhoitettu asumiselle ja oleskelulle. Korttelipihaa ympäröivät rakennukset tarjoavat suojaa liikenteen ääniltä ja tarjoaa turvallisen ja rauhallisen ympäristön lapsille leikkiä ja aikuisille rentoutua arjen kiireistä.

Bonava rakennuttaa Tampereen Lielahteen 70 uutta asuntoa

9a110419b6232acf_800x800ar

Bonava rakennuttaa Tampereen Lielahteen 70 uutta asuntoa. Tampereen Lielahden uuteen kotikortteliin nousee tulevaisuudessa kuusi Bonavan rakennuttamaa, ajatonta arkkitehtuuria edustavaa kerrostaloa. Ensimmäisenä toteutetaan As Oy Tampereen Lielahden Aamun 70 Bonava-kotia. Lielahden Aamun omistusasunnot ovat myynnissä ja niiden rakentaminen on alkanut. Asunnot valmistuvat vuodenvaihteessa 2018-2019.

”Tampere kasvaa nopeasti ja asukasluvun odotetaan kasvavan lähes 10 000 asukkaalla vuoteen 2020 mennessä. Bonava haluaa osaltaan olla mukana mahdollistamassa Tampereen kasvua. Lielahden kotikortteliin nousee nyt ensimmäisessä vaiheessa 70 asuntoa. Korttelin asukkaille tulee käyttöön yhteinen piha-alue sekä monikäyttöisiä yhteisiä tiloja, kuten nikkarointihuone ja korttelitupa. Tampereen Aamun omistusasunnot ovat olleet erittäin kysyttyjä ja asuntoja on varattu jo paljon,” kertoo Hanna Marttila , yksikön johtaja, Bonava Suomi Oy.

Tampereen Aamu asettuu Lielahtikeskuksen välittömään läheisyyteen, ja naapurustosta löytyvät kaikki päivittäiset palvelut kauppoineen ja kahviloineen sekä kirjasto, koulu, ja terveyden ja hyvinvoinnin palveluita. Eloisan naapuruston kruunaa luonnonläheisyys. Asukkaiden ilona on myös ihastuttava kattosaunaosasto järvinäkymin sekä monikäyttöiset yhteistilat, ja autonpesupaikka.